Rolling Kids Nemzetközi versenyek

Rolling Kids Élményprogram – Mindenkihez eljutunk A Határtalanul Segítség Alapítvány Rolling Kids Élményprojektje, egy speciális közlekedésbiztonsági program, amely egy életre szóló élményt ad az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekeknek. A programhoz óvodák, gyermekotthonok, gyermekintézmények, iskolák csatlakozhatnak!
Edukáció – Élmény – Sport Célunk, hogy a felsorolt intézmények részére közös erővel létrehozzuk azt, a járműparkot és mobil vagy telepített Kresz Parkot, ahol a gyerekek elsajátíthatják a biztonságos közlekedés szabályait és közben fejlesztik a mozgáskoordinációjukat, térérzékelésüket.
Egyedülálló kezdeményezés 2022-ben először a világon a magyarországi és külföldi helyi intézményekkel, óvodákkal, iskolákkal, területi bajnokságot,- Rolling Kids Kupát- szervezünk, amelynek elsődleges célja, hogy kiemelt partnereink, vagyis a rendezvénynek helyet adó intézmények a teljes járműparkhoz, – többek között pedálos gokartokhoz jussanak. A 2-3 és négykerekű járművezetés, valamint a pedálos gokartozás élménye minden gyermek számára felejthetetlen!

1 000Ft
Eddigi adományok
1
adomány
10 000 000Ft
cél

Mennyit szeretne adományozni? A Rolling Kids támogatójaként biztosítjuk, hogy adománya közvetlenül az ügyünk támogatására fordítjuk. Köszönjük nagylelkűségét! Kiemelt támogatóinknak lehetőséget biztosítunk a rendezvényeinken, valamint a médiapartnerinken keresztül megjelenésre.

Ft
Ki adományoz ma?
Ezeket az információkat soha nem osztjuk meg senkivel.
Personal Info

Select Payment Method
Credit Card Info
Ez egy biztonságos SSL titkosított fizetés.
Itt van, amit adományozni fogsz:
Az adományának összefoglalója
Adományozott összeg
Adományozás rendszeressége
Egyszeri
A teljes adomány

A teljes adomány: 50 000Ft