Rolling Kids

Rolling Kids versenyek

6 ország

24 helyszín

Guruljon az élet

Rolling life

I. International Rolling Kids Pedal Gokart Championship

Ilyen még nem volt,
de lesz még!

Közel 2000 gyermek részvételével!

I. NEMZETKÖZI ROLLING KIDS PEDÁLOS GOKART KUPA

Helyszínek

Regional Championship

3 éves korosztálytól

A Határtalan Segítség Alapítvány szervezésében

Terjeszd te is az eseményt

Az alábbi gombra kattintva le tudod nyomtatható PDF-ben tölteni a verseny plakátját.

Rolling Kids Élményprogram – Mindenkihez eljutunk

A Határtalanul Segítség Alapítvány Rolling Kids Élményprojektje, egy speciális közlekedésbiztonsági program, amely egy életre szóló élményt ad az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekeknek. A programhoz óvodák, gyermekotthonok, gyermekintézmények, iskolák csatlakozhatnak!

Edukáció – Élmény – Sport

Célunk, hogy a felsorolt intézmények részére közös erővel létrehozzuk azt, a járműparkot és mobil vagy telepített Kresz Parkot, ahol a gyerekek elsajátíthatják a biztonságos közlekedés szabályait és közben fejlesztik a mozgáskoordinációjukat, térérzékelésüket.

Egyedülálló kezdeményezés

2022-ben először a világon a magyarországi és külföldi helyi intézményekkel, óvodákkal, iskolákkal, területi bajnokságot,- Rolling Kids Kupát- szervezünk, amelynek elsődleges célja, hogy kiemelt partnereink, vagyis a rendezvénynek helyet adó intézmények a teljes járműparkhoz, – többek között pedálos gokartokhoz jussanak. A 2-3 és négykerekű járművezetés, valamint a pedálos gokartozás élménye minden gyermek számára felejthetetlen!

Óriási érdeklődés

Ehhez a célhoz csatlakozhatnak, helyi, országos vagy multi cégek is! A rendezvénysorozatunkkal több 10.000 gyermekhez jutunk el!

Ki csatlakozhat Rolling Kids Partnerként?

Bármilyen intzémény a földkerekség bármely zugából, kis vagy nagyvárosból, egészséges vagy fogyatékkal élő gyermekotthonok, iskolák, óvodák, speciális intézmények. Iratkozz fel hirlevelünkre, küldj emailt, vagy hívj! Veled is bővül a Rolling Kids Család 🙂

Hogyan támogathatják a Rolling Kids projektet?

A kiválasztott intézmény telejs Kresz parkját – gyerekjárművek, közlekedési táblák…stb. vagy akár csak egy-egy pedálosgokart megvásárlásával. A részletekről egyeztetünk!

Társadalmi szerepvállalás

Legyen a Rolling Kids a céges CSR program! Bövebb információkért keress minket!

Guruló Élmény!

Guruló Biztonság!

Guruló Élet!

Legyél te is támogatónk, vagy új versenyhelyszín! 😎

Szívesen tájékoztatunk a legfrissebb híreinkről! Ígérjük, hogy soha nem fogunk spamelni. További részletekért tekintsd meg Adatvédelmi szabályzatot.