Rolling Kids

Támogató leszek

Hogyan lehetek támogató?

A Rolling Kids Projektet a Határtalan Segítség Alapítvány – www.hatartalansegitsegalapitvany.hu  hívta életre. Küldetésünk a játékosformában történő edukáció, amely az óvodás és kisiskolás gyerekeket a közlekedésbiztonságra illetve a biztonságos közlekedésre neveli.

A Rolling Kids programokat Magyarországon és a környező országokba visszük el olyan gyermekintézményekbe, óvodákba, iskolákba, gyermekotthonokba, fogyatékkal élő intézményekbe ahol lehetőség van a mobil vagy telepített kressz pálya kialakítására!

A gyerekek az élményprogram alkalmával különleges két, három, négykerekű járműveket próbálhatnak ki. Elsajátíthatják a biztonságos járműhasználatot és a közlekedési szabályokkal is megismerkedhetnek játékos formában. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az utakon a láthatóság, ezért a program része, hogy a gyerekek egy úgynevezett Rolki-t – fényvisszaverő – mellényt is kapnak. Ezt külföldön pl. Svájcban közel 30 éve kötelezően használják a gyerekek.

A gyerekek biztonságos közlekedési programját bárki, tehát magánszemély és jogiszemély is támogathatja.

Hogy mivel?

Víziónk, hogy minden óvodában, iskolában, gyermekintézetben legyen Kressz pálya, vagy ha ez nem megoldható, akkor Mobil Kressz pálya. A pályához pedig eszközökre, pedálos gokartokra, rollerekre, kerékpárokra, futóbiciklikre van szükség.

Hogyan működik a támogatás?

  • Eszközvásárlás: pedálos gokart vásárlásával támogatja az óvodát

Megrendelés

  • Rolki láthatósági mellénnyel támogatja a gyerekeket

Megrendelés

  • Adomány

Felajánlás

Támogatóink „Emléktáblát” kapnak az adott intézmény falára kihelyezve.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ígérjük, csak a legfontosabb történésekről, előnyökről kapsz tőlünk értesítést!

Soha nem kapsz tőlünk spamet. Olvasd el az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat ide vonatkozó részét.